25 / 04 / 2024

manisa Donbaycıoğlu Hanı

manisa Donbaycıoğlu Hanı

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Donbaycıoğlu Hanı, Akhisar Ticaret Borsası tarafından restore ediliyor. Alhat, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip Donbaycıoğlu Hanı'nın restorasyonunu üstlendiklerini belirtti.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir Abacıoğlu Han'daki dükkanlar satışa çıktı!

İzmir Abacıoğlu Han'daki restoran, kafe, hediyelik eşya ve deri ürünleri satışı yapılan 18 dükkan sahipleri tarafından satışa çıkarıldı.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Soma yatırımlarına tam not!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Blok Han Plus İş Merkezi'nde kuruldu.

Manisa'daki 300 yıllık Donbaycıoğlu Hanı restore ediliyor!

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Donbaycıoğlu Hanı, Akhisar Ticaret Borsası tarafından restore ediliyor. Alhat, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip Donbaycıoğlu Hanı'nın restorasyonunu üstlendiklerini belirtti.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

1938 yılında Sirkeci'de Katırcıoğlu Han'da yangın çıkmış!

Sadrazam Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın sahibi olduğu daha sonra oluna intikal eden Katırcıoğlu Han'da 1938 yangın çıkmış. Ticaret merkezi olan Sirkeci'de yangın çıkması korkutmuş ve yangının çıkış sebebini anlayamamışlar.

Yılmaz Gençoğlu: Akhisar'ın hizmet açığını kapatacağız!

Şu anda bir geçiş süreci yaşadıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Hizmetin mazereti olmaz. Burayı en kısa zamanda çalışır hale getirip Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Oruçoğlu Oreko Manisa, şehir otelciliğinde iddialı!

Oruçoğlu Oreko Manisa, iki delux süit, iki corner panaromik, 10 connection ve 63 standart oda ile Manisa'da yılın 12 ayı, daha çok iş için gerçekleşen konaklamalarda tercih edilen bir adres olarak hizmet veriyor...

manisa Donbaycıoğlu Hanı Haberi

manisa Donbaycıoğlu Hanı

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip Donbaycıoğlu Hanı'nın restorasyonunu üstlendiklerini belirterek, "Yapılış amacına zarar vermeden restorasyon çalışmaları bittikten sonra, hanı kültürel anlamda zengin bir ticaret merkezi haline getireceğiz." dedi.


Alhat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hashoca Mahallesi'ndeki hanı, Vakıflar İzmir Bölge Müdürlüğünden kiralayarak restorasyon çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Yapıldığı dönemde ticaret merkezi olarak hizmet veren ve 30 yıla yakın süredir de atıl halde bulunan hanın amacına uygun restore edileceğini kaydeden Alper Alhat, burayı cazibe merkezi haline getireceklerini vurguladı.


"Yapılış amacına zarar vermeden restorasyon çalışmaları bittikten sonra, hanı kültürel anlamda zengin bir ticaret merkezi haline getireceğiz. İşletmecilere kiralayıp çeşitli sektörlerde cazibe merkezi haline getireceğiz." ifadesini kullanan Alhat, hanın kente turizm yönüyle de katkı sağlayacağını belirtti.


AA





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer...