25 / 04 / 2024

Manisa Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu

Manisa Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu

Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Hacı Hesna Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hacı Hesna Hatun Mahallesi, 1340 ada, 40 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Mart 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

TOKİ'den Konyalılara müjde! 413 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Beyşehir ilçesi Hacıakif Mahallesi'nde 413 yeni konut inşa edecek.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

TOKİ Konya Beyşehir 413 konut ihalesi 7 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Beyşehir Hacıakif Mahallesi projesinin ihalesini 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kırıkkale Merkez'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt tesisini 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Manisa Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu Haberi

Manisa Hacıveliler Mahallesi içme suyu sorunu


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, içme suyu sorunu giderildiği için mutlu olduklarını belirtti.


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılanmasını sürdürürken, diğer yandan da içme suyu sorunu yaşanan yerlerde sondaj çalışması gerçekleştirerek, mahalle halkının hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışma ile mahalleye hayat verdi. Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyuna kavuşmasını sağlayan çalışma ile ilgili olarak MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Açılan sondaj kuyusu 180 metre derinlikte ve saniyede 5 litre su verebilecek kapasitede. Hacıveliler Mahallesi’nin ihtiyacı olan içme suyunu oldukça rahat bir şekilde karşılayacak olan bu çalışmanın başarılı bir şekilde sonuçlanması...