24 / 04 / 2024

Manisa Hacıveliler Mahallesinin içme suyu sorunu çözüldü mü

Manisa Hacıveliler Mahallesinin içme suyu sorunu çözüldü mü

Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik İmar Planları askıda!

Manisa Büyükşehir tarafından Muradiye Mahallesinin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Mart-30 Nisan tarihleri arasında askıda kalacak.

Manisa Şehzadeler'e 2 yeni tesis geliyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Yeşilköy Mahallesi ve Hacıhaliller Mahallesi'nde hayata geçireceği 2 adet çok amaçlı salonun ihalesini tamamladı.

Manisa Ahmetli yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerinin yollarını kilit parke taşı döşeyerek yeniledi. Hacıköseli Mahallesine 25 bin metrekare, Bahçecik Mahallesine ise 17 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallede sağlıklı altyapı sistemini temin etti.

Manisa Karayağcıhacılar'da alt yapı için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Karayağcıhacılar Mahallesi’ne sıfırdan kanalizasyon hattı kazandırarak mahalleliyi altyapı konusunda rahata kavuşturmak için ilk kepçeyi vurdu.

Manisa Hacıveliler yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması başlatarak, büyüyen mahallenin altyapı ihtiyacına cevap verdi.

Manisa Ahmetli'nin yol standardı yükseliyor!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerinin yolları Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenerek, yenileniyor. İki mahalleye toplamda 42 bin metrekarelik parke taşı döşeneceği ve çalışmalarda son aşamaya gelindiği belirtildi.

THK, Manisa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Manisa Akhisar İlçesi, Hacıishak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 25 Ocak 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Manisa Şehzadeler'in yolları yenileniyor!

Manisa’nın il genelinde ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yollarda asfalt çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Aşağı Çobanisa ve Hacıhaliller Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Gökçukur'un kaderi büyükşehirle değişti!

Manisa merkezde hayata geçirilen dev projelerin yanı sıra ilçe merkezleri ile birlikte mahallelerinde sorunlarına el atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Gökçukur mahallesinin de kaderini değiştirdi.

Manisa Hacıaliler’deki altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıaliler Mahallesi’ne 5 bin 750 metrelik sağlıklı içme suyu hattı kazandırdı.

Manisa Hacıveliler Mahallesinin içme suyu sorunu çözüldü mü Haberi

Manisa Hacıveliler Mahallesinin içme suyu sorunu çözüldü mü


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, içme suyu sorunu giderildiği için mutlu olduklarını belirtti.


MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılanmasını sürdürürken, diğer yandan da içme suyu sorunu yaşanan yerlerde sondaj çalışması gerçekleştirerek, mahalle halkının hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışma ile mahalleye hayat verdi. Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyuna kavuşmasını sağlayan çalışma ile ilgili olarak MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Açılan sondaj kuyusu 180 metre derinlikte ve saniyede 5 litre su verebilecek kapasitede. Hacıveliler Mahallesi’nin ihtiyacı olan içme suyunu oldukça rahat bir şekilde karşılayacak olan bu çalışmanın başarılı bir şekilde sonuçlanması...