26 / 04 / 2024

manisa İŞ-KUR prtotoköl

manisa İŞ-KUR prtotoköl

Manisa'da Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında belgesiz inşaat işçisi kalmayacak.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Hastane ve huzurevlerine KPSS şartsız personel alınıyor! İŞKUR 28 Eylül-10 Ekim alım kadroları ve başvuru şartları!

Huzurevlerine yapılan personel alımları, İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak? Başvurular nasıl alınacak? İşte detaylar...

Devlet hastanelerine 11.317 sürekli işçi ne zaman alınacak? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler?

Devlet hastanelerine 11.317 sürekli işçi alınacağı ilan edildi. Peki Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR beraberliğinde yapılacak ilanlar ne zaman başlayacak? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi alımına ilişkin tüm detaylar...

İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alınacak! Başvuru şartları nedir?

Güvenlik görevlisi alım ilanlarına yoğun ilgi gösteriliyor. İş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanlarını güncel olarak takip ediyorlar. İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Manisa Akhisar'daki arazi toplulaştırma kararı kaldırıldı!

Manisa İli Akhisar İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerde arazi toplulaştırmasına yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı yürürlükten kaldırıldı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a 327 yeni konut!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

manisa İŞ-KUR prtotoköl Haberi

manisa İŞ-KUR prtotoköl

Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokole Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürü Salim Eroğlu, Çevre ve Şehircilikİ 1 Müdürü Mustafa Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapı sektöründe çalışanların mesleki eğitimleri konusunda yeterlilik belgesi zorunlu hale getirilmesiyle ilgili imzalanan protokol kapsamında inşaat ustaları belge sahibi olacak. 2 yıl geçerli olacak protokolün eğitim giderleri İŞ-KUR tarafından karşılanacak. 


İKİ YIL İÇİNDE BELGESİZ AMELE KALMAYACAK


Milli Eğitim Müdüıiüğii'ne bağlı Halk Eğitim Merkezleri'nde açılan kurslar sonucunda da eğitimlerini tamamlayan ustalar akredite olmuş kuruluşlar tarafından sınava tabi tutulacak. Protokolde konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, "Yapı sektöründeki ustaların mesleki eğitimleri konusunda yeterlilik belgesi verilecek. Bu protokolün geçerlilik süresi bugünden itibaren iki yıl olarak...