25 / 04 / 2024

Manisa TOKİ satılık konut

Manisa TOKİ satılık konut

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları 2018!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen konutların kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları da açıklanınca burada yer alacak..

Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları!

Taksitlerin 261 liradan başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları...

Manisa TOKİ Gördes fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Gördes Belediye Projesinde yer alan 63 adet 2+1 daire satışa çıkıyor. İşte, Manisa TOKİ Gördes fiyatları...

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuru 2015!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı'da satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Projede toplam 64 adet konut satışa sunuluyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuru 2015 detayları...

TOKİ Manisa Yunusemre bin 101 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Manisa ili Yunusemre ilçesi Akgedik Mahallesi 1101 adet konut, 39 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Manisa Yunusemre ihalesi yarın!

Manisa'nm en büyük ilçesi olan 205 bin nüfusa sahil Yunusemre'ye hizmet götürmeye çalışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.

TOKİ Manisa Salihli Taytan kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da daireler 3+1 olarak dizayn edildi. Aylık 653,93 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 24 adet daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Taytan kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuruları için minimum 4 bin TL başvuru bedeli alınıyor. Projede daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu başvuruları ne zaman bitecek?

Toplamda 71 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Manisa Salihli Taytan'da daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi yarın sona eriyor!

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi yarın sona eriyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 9 bin 90 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Manisa TOKİ satılık konut Haberi

Manisa TOKİ satılık konut

2+1 ve 3+1 gibi daire seçenekleri bulunan Manisa Akhisar TOKİ  Evleri toplam 5 bin 500 konuttan meydana geliyor. 


Manisa Akhisar TOKİ ‘de evlerin yanı sıra okul, cami, sağlık tesisi, park, alışveriş merkezleri de bulunuyor.


Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı.  Projede 1150 konut için başvurular sürüyor.


2+1 konutlar için ön başvuru bedeli bin lira, 3+1 konutlar için 2 bin lira olarak belirlendi.


30 Haziran'a kadar ön başvuruların alınacağı konutların yapımına, üç ay gibi kısa bir sürede başlanacak.

Toki Manisa Evleri  kent merkezine 12 kilometre mesafedeki Akgedik Mahallesi'nde yer...