16 / 04 / 2024

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu inşaatı

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu inşaatı

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

İstanbul-İzmir arası yolculuk süresi kısalıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında İzmir ve Manisa'yı birbirine bağlayan 49 kilometrelik Kemalpaşa-Saruhanlı etabında yolculuk başladı...

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımları arasında yer alan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İzmir ve Manisa'da yerleşim bölgelerine sanayi yasağı!

İzmir ve Manisa’yı kapsayan 1/100 bin ölçekli imar planları yenilikler getiriyor. İzmir ve Manisa’nın tamamını ilgilendiren bu planlarda çok önemli ve iki kentin belki de 50 yılını etkileyecek önemli değişiklikler mevcut. 

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu inşaatı Haberi

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu inşaatı

Manisa'da 19 ay önce temeli atılan Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu bitme aşamasına geldi. Okul, Temmuz ayında teslim edilecek. 


Kolin İnşaat tarafından yaptırılan muhteşem okul 5 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. 1100 metrekare alanda bulunan bina, 4400 metrekare kapalı alan ve 200 metrekare sığınağı ile bahçeye sahip.


Açılması merakla beklenen okulda 24 derslik 2 Fen Laboratuvarı, Müzik Odası, Resim Dersliği, Yemekhane, Sığınak, 2 Adet Anasınıfı, Basketbol Sahası ve Voleybol Sahası mevcut. 



Gelişen Yeni Kırkağaç...