25 / 04 / 2024

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.



 

Manisa’da spor tesisi noktasında önemli çalışmalar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Tevfik Lav Spor Tesisi’nde yapımına başladığı inşaat çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve  Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu birlikte denetledi. Yüklenici firma yetkililerinden inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Ergün, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir spor tesisi kazandırdıklarını söyledi.

 

Hayırlı olsun

 

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak “ Yaklaşık 3 bin 675 metre kare alana sahip olan inşaat alanına 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binası yapılacaktır.  562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj,  soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detaylar düşünüldü. Manisa sporu hizmet verecek olan bu tesisin şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 


Geri Dön