18 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova’ya yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Çayırova’ya yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.


220 KİŞİLİK TRİBÜN


Temel beton imalatı tamamlanan spor salonunun saha beton uygulamaları devam ediyor. Salonun zemin katında 28x15 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen salon bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak.


3 ADET SALON


Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak. Salonun yapımında 33 ton demir, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, 15 ton hasır çelik, yaklaşık bin metreküp hazır beton kullanılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön