18 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanına spor mekanları kazandırmaya devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Büyükşehir, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.


SPORA DAVET


En fazla lisanslı sporcu sayısına sahip Kağıtspor Kulübü’nü bünyesinde barındıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ve rahat spor yapma imkanı sağlamak için önemli çalışmaları hayata geçiriyor. Bu çalışmalar kapsamında spor salonları önemli bir yere sahip. Büyükşehir tüm ilçelerde olduğu gibi Başiskele ve Kandıra’da inşasına başladığı spor salonları ile vatandaşları adeta spora davet ediyor.



HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ


7 bin 150 metrekare alanlı Kandıra Spor Salonu inşaatı hızla devam ediyor. İlçenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak spor salonu bin kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak. 2 kattan oluşacak salonda spor adına her şey düşünülmüş. Doping kontrol odası, antrenman salonları, yönetim alanları gibi bölümlerin yer alacağı salonda zemin kaplamaları da gereğine uygun olarak hazır hale getirilecek. Oldukça modern bir salon olacak spor tesisi, spor yapmak isteyenlerin uğrak yeri olmaya şimdiden aday.



BİN KİŞİ KAPASİTELİ


Başiskele Spor Salonu ise 4 bin 870 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Yine bin kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak spor salonunda yönetim, odası, dinlenme odası, sağlık odası, bay ve bayan soyunma odası, doping kontrol alanı, hakem, teknik odalar gibi spor alanları yer alacak. Yapı dışında kontrolü sağlamak amacı ile üç giriş noktasının da olacağı tesis bölgede spora teşvik edecek her özelliğe sahip.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön