25 / 04 / 2024

Ordu Turnasuyu'na yeni spor tesisi inşa edilecek!

Ordu Turnasuyu'na yeni spor tesisi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa edecek.




Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki sportif yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Ordu Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’ne iki adet nizami futbol sahası ve bir adet spor tesisi inşa edilecek.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak spora yönelik 87 milyon TL’lik yatırım yaptıklarına ve birçok yeni spor alanı oluşturduklarını belirterek “Her yaştan insanımızın sportif faaliyetler içerisinde bulunmasını istiyoruz. Şimdiye kadar spor yatırımlarına ayırdığımız bütçe 87 milyon TL’yi buldu. Sporda birçok yatırımı hayata geçirdik ve yenilerini de yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Son olarak Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’nde yapılacak saha ve tesislerin ihalesini gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Enver Yılmaz, “Turnasuyu Mahallemize 60 m x 90 m ölçülerinde, iki adet doğal çim futbol sahası ve bir adet de tesis binası yapacağız. İhalemizi gerçekleştirdik ve yapım çalışmalarına başladık” diye konuştu.

 

2 bin 224 metrekare proje alanı üzerine inşa edilecek spor tesisinin taban alanı, 556 metrekare olacak ve bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. katlar olmak üzere toplam 4 kattan oluşacak. Tesis binası içerisinde 33 yatak kapasiteli dinlenme odaları (18 m², 30 m² ve 15 m²lik yatak odaları), kondisyon salonu, yemekhane, sauna, soyunma odaları, ofisler (11 m²), toplantı odası (16 kişilik), başkan odası, mescit, kulüp hoca odaları, yönetim seyir alanı, oyuncu aktivite salonu, yönetim odaları, çok amaçlı oda, buhar odası, tuvalet ve duşlar ile masaj odası ve revir yer alacak.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön