25 / 04 / 2024

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.



İş adamı Turan Kalfa ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy arasında imzalanan protokol ile Kocaali’ye yeni spor tesisleri kazandırılacak.

Sakarya Yenihaber'de yer alan habere göre, Turan Kalfa konuya ilişkin şunları söyledi: "Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy davetimizi kırmadı ve ilçemize gelerek incelemelerde bulundu. Gezinin ardından 20 voleybol sahası yapımı için söz verdi. Biz de kendilerine destek olacağız. Ayrıca Melen-Kozluk bölgesinde belediye tarafından satışı düşünülen 75 dönümlük alana bir spor kompleksi kazandırılması için de girişimler başladı. Biz arsanın imar plan tadilatlarının tamamlanması için hazırlık yapıyoruz. Her köye bir voleybol sahası kurulması ve ayrıca köylerde bocce sporunun gelişmesi için de yapılacak çalışmalara destek vereceğiz" dedi.

SPOR ALANLARI

Gerekli girişimlerin hemen başladığın söyleyen Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy şöyle konuştu: "Kocaali sahile 5 voleybol sahası kazandırdık ve tribünlerini yerleştirdik. İlçede bulunan 20 köye voleybol sahası yapılması için girişimlere başladık. Alandere, Demiraçma, Gümüşoluk, Çobansayvant, Çukurköy, Şerpetpınarı ve Açmabaşı köylerine de voleybol malzemesi yapıldı."

 


Geri Dön