18 / 04 / 2024

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.



Kentte spor yapma alanlarının yeterli sayıda olmadığını göz önünde bulunduran Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 2017’de şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 adet spor tesisi hayata geçirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, inşa ettiği projelerle birçok alanda eğitime katkı sunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan daha önce Konuk Evi olarak kullanılan binayı Bilgi Evi’ne dönüştürdü. 12 derslik,2 kütüphane,1 bilişim sınıfı, galeri, konferans ve galeri salonlarının yer aldığı Bilgi Evi’nden 7-14 yaş arası öğrenciler faydalanıyor.

Millet Kıraathanesi hizmet vermeye başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek yerlerinden olan Yenişehir ilçesi Ofis semtinde inşa ettiği Millet Kıraathanesi hizmete açıldı.

 


Geri Dön