28 / 03 / 2024

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.



 

Manisa Büyükşehir Belediyesi zaman içerisinde yıpranan ve artık yetersiz duruma gelenTevfik Lav Spor Tesislerini yıkarak mevcut alana modern bir spor tesisi kazandırıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 3 bin 675 metre kare alana sahip olan inşaat alanında süren çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Manisalılar modern bir tesisi daha kazanacak.

İnşaat çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Mevcut alana 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün ile spor salonu ve yatakhane binası yapılacaktır.  562 koltuk kapasiteli tribünde; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj,  soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detaylar düşünüldü. Kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarını tamamlayarak Manisa sporuna hizmete sunmayı amaçlıyoruz. Manisa’mıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Geri Dön