27 / 04 / 2024

Ordu'ya 87 milyon TL'lik yeni spor tesisi müjdesi!

Ordu'ya 87 milyon TL'lik yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kente 87 milyon TL'lik yeni bir spor tesisi kazandırıyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü spor yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Ordu Büyükşehir, toplam 87 milyon TL’lik yatırımla Ordu iline onlarca spor tesisi kazandırıyor. Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Yatırımlarımızın içerisinde bölgemizin en önemli spor kompleksleri de yer alıyor. Daha önce tenis kortları ve sosyal tesislerini tamamladığımız Altınordu Karşıyaka Mahallemizdeki spor sahalarında sona yaklaştık” dedi.

 

ONLARCA TESİS HAYATA GEÇİYOR

 

Onlarca spor tesisini, hazırladığı projelerle tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin toplam 87 milyon TL’lik spor yatırımları içerisinde Altınordu Karşıyaka mahallesi Tenis Kortları ve Sosyal Tesisleri, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Saha Yenileme ve Sosyal Tesisi, Altınordu Karşıyaka mahallesi 3 adet futbol sahası, Gülyalı Turnasuyu Spor Sahası, Altınordu Sporcu Fabrikası, Cumhuriyet Mahallesi Mini Futbol Sahası ve Sosyal Tesisi, Ulubey Güzelyurt Mahallesi Spor Tesisi, İkizce Spor Tesisi ile Kabadüz Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi gibi tesisler bulunuyor.

 

BAŞKAN YILMAZ, “ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASINI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

 

Durugöl Mahallesi’nde inşaatı devam eden Ordu Stadı ile birlikte amatör futbol müsabakalarının oynanacağı yeni tesisleri Karşıyaka’da hazırladığı projeyle hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarda önemli bir katetti. Başkan Enver Yılmaz, il genelinde çok önemli spor yatırımlarına imza attıklarının altını çizerek, “Yatırımlarımızın içerisinde bölgemizin en önemli spor kompleksleri de yer alıyor. Daha önce tenis kortları ve sosyal tesislerini tamamladığımız Karşıyaka Mahallemizdeki spor kompleksinde sona yaklaştık. Proje kapsamında, 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribünün yapımı ile amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunulacak sahalarda suni çim serme çalışmalarımız sürüyor. İçerisinde amatör spor kulüplerine tahsis ettiğimiz mekânlar, soyunma kabinleri, ofisleri ve 600’e yakın açık otopark alanıyla hazır hâle getireceğimiz spor kompleksinin bitirilmesini heyecanla bekliyoruz” dedi.


 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön