29 / 03 / 2024

Sakarya'ya 2 milyon TL’lik yeni köprü!

Sakarya'ya 2 milyon TL’lik yeni köprü!

Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yaklaşık 2 milyon TL’lik yatırımla 82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ediyoruz" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin tamamında başlattığı köprü yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Pamukova Çardak, Karapürçek Uludere, Akyazı Çatalköprü ve Geyve Karaçay Köprülerinde yenileme çalışmalarını sonlandıran Büyükşehir, Akyazı Bedil Kazancı köprüsündeki yapım çalışmalarına da devam ediyor.


2 Milyonluk Yatırım

Projede gelinen son nokta ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Akyazı Bedil Kazancı Mahallesi’nden Akyazı-Kuzuluk güzergahına geliş ve gidişlerde önemli bir yeri olacak Bedil Kazancı Köprüsü’nde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 2 milyon TL’lik yatırımla 82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ediyoruz. Geldiğimiz noktada köprüdeki yapım çalışmalarımızın yüzde 60’ını tamamladık” diye konuştu.


Akyazı’ya Yeni Köprü

Oktar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: “Akyazı Bedil Kazancı Köprü Yapım Projesi kapsamında kenar ayakları ve başlık girişlerinde başlattığımız çalışmaları sonlandırdık. Köprü ayaklarındaki temel atma çalışmalarımızı da kısa süre içerisinde başlatıyoruz. İnşallah aralıksız devam eden çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacak; yeni köprüyü ilçemize kazandıracağız. Akyazı’ya hayırlı olsun.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön