29 / 03 / 2024

Sakarya yeni köprü projeleri

Sakarya yeni köprü projeleri

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Sakarya'ya 2 milyon TL’lik yeni köprü!

Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yaklaşık 2 milyon TL’lik yatırımla 82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ediyoruz" dedi

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Manavgat Değirmenli’ye yeni köprü inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli mahallesindeki köprü inşaatı hızla devam ediyor.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Malatya'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Yaklaşık 45 sene hizmet veren 5 metre genişliğindeki köprünün yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi, 7 metre yüksekliğinde, 10 metre genişliğinde,  15 metre uzunluğunda kemerli köprü inşa ediyor.

Limak yeni köprü yapacak mı?

LİMAK Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, 1 milyar Euro’luk kredilerinin daha olduğunu belirterek, "Bu yüzden ‘bir küçük köprü mü yapsak’ diye düşündük" dedi.

Sakarya yeni köprü projeleri Haberi

Sakarya yeni köprü projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de hayata geçirilen yeni köprüde inşaat çalışmaları tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Karaaptiler ve Türkçaybaşı Mahallelerini birbirine bağlayan 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki yeni köprü ile vatandaşlara güvenli ulaşım imkanı sunduklarını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, asfalt çalışmalarının ardından köprünün son halini alacağını söyledi.

Hayırlı olsun

Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, şehre yeni bir köprü kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Türkçaybaşı ve Karaaptiler arasında inşa ettiğimiz köprü ile şehir merkezine ulaşımları hem kısalttık hem de güvenli hale getirdik. Türkçaybaşı ile birlikte Çaybaşı Fuadiye, Hacıköy, Mollaköy ve Kemaliye mahallelerinden merkeze ulaşımlar da rahatlayacak. Köprü ayaklarını, korkuluklarını ve yaya geçişlerini tamamladık. Son olarak asfalt işlemimizi tamamlayacağız. İnşallah 65 metre 17 metre genişliğine...