19 / 04 / 2024

ordu yatırımları 2017

ordu yatırımları 2017

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kente 87 milyon TL'lik yeni bir spor tesisi kazandırıyor.

Ordu'ya 120 dönümlük spor kompleksi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’da değişim ve dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Ordu Park AVM bölgenin göz bebeği olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bölgedeki yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, TOKİ konutlarından Orduspor'a kadar birçok konuya değindi.

Ordu'ya 3 yeni OSB kuruluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında ve gündeme dair konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ordu'ya yeni rekreasyon alanı geliyor!

Ordu’nun değişimi ve dönüşümüne yönelik yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi sahil bandı için hazırlattığı projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Fatsa'ya 154 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Fatsa ilçemize Büyükşehir sürecinden bu zamana gelinen süreçte 8 milyon 500 Bin TL’lik su, 21 milyon TL’lik yol yatırımı yaptık. 2017 yılında ise 12 milyon 500 bin TL su ve 25 milyon TL'lik yol yatırımı yapacağız." dedi

Ordu'nun 12 noktasına altyapı yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Samsun karayolu ve Ordu-Ulubey karayolu üzerinde bulunan 12 noktada yapılacak çalışmaların karayolu geçiş izinleriyle ilgili, Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğüyle görüşme gerçekleştirdi.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

ordu yatırımları 2017 Haberi

ordu yatırımları 2017


Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü spor yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Ordu Büyükşehir, toplam 87 milyon TL’lik yatırımla Ordu iline onlarca spor tesisi kazandırıyor. Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Yatırımlarımızın içerisinde bölgemizin en önemli spor kompleksleri de yer alıyor. Daha önce tenis kortları ve sosyal tesislerini tamamladığımız Altınordu Karşıyaka Mahallemizdeki spor sahalarında sona yaklaştık” dedi.

ONLARCA TESİS HAYATA GEÇİYOR

Onlarca spor tesisini, hazırladığı projelerle tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin toplam 87 milyon TL’lik spor yatırımları içerisinde Altınordu Karşıyaka mahallesi Tenis Kortları ve Sosyal Tesisleri, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Saha Yenileme ve Sosyal Tesisi, Altınordu Karşıyaka mahallesi 3 adet futbol sahası, Gülyalı Turnasuyu Spor Sahası, Altınordu Sporcu Fabrikası, Cumhuriyet Mahallesi Mini Futbol Sahası ve Sosyal Tesisi, Ulubey Güzelyurt Mahallesi Spor...