18 / 04 / 2024

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!


Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.




Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde Ergün Ür tarafından kuruldu.


Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1-Öğrenci yurtları tesis etmek, inşa etmek, satm almak, kiralamak, kiraya vermek, kurulmuş olanları devir almak, işletmeciliğini yapmak ve kiraya vermek. 2-İlgili resmi mercilerden izin alarak, kız ve erkek öğrenci yurtlan açıp işletmek, öğrencilerin beslenme ve sair ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen büfe, kantin, yemekhane, çamaşırhane, sosyal tesisleri açıp işletmek, üçüncü kişilere kantin, yemekhane, çamaşırhane ve sosyal tesisleri işletmek için kiraya vermek. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarma ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Adres; Emniyettepe Mh.Kazım Karabekir Cd.No.3/1 Eyüp 


Geri Dön