25 / 04 / 2024

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.




Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de M. Abdalla M. Mohamed tarafından kuruldu. 


Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarım çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa haklan ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek2- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Geri Dön