23 / 04 / 2024

manisada asfaltlama çalışmaları mı başlayacak

manisada asfaltlama çalışmaları mı başlayacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini dile getirdi...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Altın tarafından kuruldu.

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Malatya Akçadağ'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Akçadağ’da yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi CAS Uçağı Şehitler anıtı yolu ile Bayramuşağı mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Bodrum Yalıkavak'ta asfaltlama çalışmalar başladı!

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

manisada asfaltlama çalışmaları mı başlayacak Haberi

manisada asfaltlama çalışmaları mı başlayacak


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini söyledi Manisa İl Koordinasyon Kurulunun 2014 yılı 4. Çeyrek Toplantısı. Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Önemli açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün. 

yaklaşık 6.5 aydır yapılanma süreci yaşadıklarını belirtti. Hizmet atağına geçtiklerini söyleyen Ergün. şöyle konuştu: "Özel İdare döneminde yıllık 15 milyon lira gibi bir rakam, asfalt için ayrılıyordu. Biz bunu 4-5 katına çıkardık, büyük bir asfalt hamlesini Ocak ayından itibaren tüm ilçelerimizde başlatmayı hedefliyoruz." Sorunlar çözülüyor Başkan Cengiz Ergün; Turgutlu. Salihli, Saruhanlı ve Alaşehir ilçelerinin kavşak projelerinin de ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Manisa'nın merkez açısından iki önemli sorunun olduğuna dikkat çeken...