19 / 04 / 2024

Manisa'da asfaltlama çalışmaları başlıyor!

Manisa'da asfaltlama çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini dile getirdi...




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün; il genelinde asfaltlama çalışması başlatacaklarını, kavşaklar için ihaleye çıkacaklarını ve öğrencilerden alınan taşıma bedelini 1.5 liraya çekeceklerini söyledi Manisa İl Koordinasyon Kurulunun 2014 yılı 4. Çeyrek Toplantısı. Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Önemli açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün. 

yaklaşık 6.5 aydır yapılanma süreci yaşadıklarını belirtti. Hizmet atağına geçtiklerini söyleyen Ergün. şöyle konuştu: "Özel İdare döneminde yıllık 15 milyon lira gibi bir rakam, asfalt için ayrılıyordu. Biz bunu 4-5 katına çıkardık, büyük bir asfalt hamlesini Ocak ayından itibaren tüm ilçelerimizde başlatmayı hedefliyoruz." Sorunlar çözülüyor Başkan Cengiz Ergün; Turgutlu. Salihli, Saruhanlı ve Alaşehir ilçelerinin kavşak projelerinin de ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Manisa'nın merkez açısından iki önemli sorunun olduğuna dikkat çeken Ergün. şöyle devam etti: "Bunlardan biri katı atık bertaraf, diğeri atık su arıtma tesisi. Katı atık bertaraf tesisi ile ilgili tüm izinlerimiz ve meclis kararlarımız alındı. Kasım ayında ihale tarihi netleşecek." Başkan Manisa il Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş'ın başkanlığında yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

Ergün, CBÜ'lü öğrencilerin ulaşım , problemiyle ilgili de müjde verdi. 

Ergün. "Oradaki olmazsa olmaz şartlarımızdan biri. öğrencilerimizin Manisa'ya taşınmalarındaki bedelin 1.50 liraya çekilmesi. Bununla ilgili talimatımı verdim" diye konuştu.


Posta Manisa


Geri Dön