29 / 03 / 2024

manisa asfaltlama çalışmaları

manisa asfaltlama çalışmaları

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında uzun yıllar boyunca asfalt atılmayan mahalle yollarını asfaltla kaplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahallelerini sıcak asfaltla buluşturdu.

Manisa Akhisar'da asfaltlama çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu "Hizmetin mazereti olmaz. Burayı en kısa zamanda çalışır hale getirip Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız ” dedi.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Manisa Çarşı'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor!

Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklardaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla sürüyor.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Manisa imar planı çalışmalarına valilikten destek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı çalışmalarının hızlandırılması hususunda Valilik Makamının desteği istedi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

manisa asfaltlama çalışmaları Haberi

manisa asfaltlama çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Manisalıların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla il genelinde asfalt hamlesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 2 bin 250 kilometre yolu asfaltla buluşturdu. Yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes-Akhisar yolunun Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri yol ayrımından başlayan ve Çiçekli Mahallesi’ne kadar devam eden yolda 11 kilometrelik sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Uzun yıllardır asfalt atılmayan ve büyük ölçüde bozuk olan yolda yapılan çalışma bölge halkını da memnun etti.

Kalemoğlu Mahalle Muhtarı Selami Küçük: Yolumuz yeni yapıldı. Daha öncede çamurdu ve kötüydü. Sağ olsun Cengiz Başkanımız bize bir söz vermişti. Kalemoğlu-Çiçekli arasını sıcak asfalt yaparak sözünde durduğu için Cengiz Bakanımıza teşekkürlerimizi sunarız. Gerçekten şu anda yolumuz çok güzel.

Esnaf Mehmet Ali...