25 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisalılara daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet sunabilmek adına ek hizmet binaları oluşturuyor. Bu kapsamda, Manisa hali yanındaki binada tadilat çalışmaları başladı. Yapılan tadilat çalışmalarını MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı. İçme suyu arıza ekipleriyle sayaç laboratuvarının taşınacağı bina sayesinde vatandaşlara daha çabuk hizmet ulaştırılacak.

“Her noktaya kaliteli hizmet için”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisalılara daha kaliteli hizmet ulaştırabilmek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade etti. Genel Müdür Coşkun, “Genç bir kurum olarak kısa sürede birçok iş başardık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde oluşturduğumuz yapılanma sayesinde uzak yakın demeksizin her noktaya hizmet ulaştırıyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti daha da hızlı ve kaliteli hale getirmek için ek binalarla yapılanmamızı güçlendiriyoruz. Manisa hali yanındaki binayı içme suyu arıza ekiplerimiz ve sayaç laboratuvarını kullanan ekip arkadaşlarımızın kullanımına sunmak için başlattığımız tadilat çalışması büyük bir hızla ilerliyor. Manisamıza hayırlısı olsun” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön