26 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Otel ve AVM Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın yeni gözdesi olan Manisa Prime proje alanında incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında Kent Estetiği ve Mezarlıklar Daire Başkanı Hakan Göktaş da eşlik etti. İlk olarak projenin çevre düzenlemesi, aydınlatma ve peyzaj projelerini yerinde gören Başkan Ergün, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmeti binasını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Büyükşehir Hizmet Binası Bitme Aşamasında 

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında çalışmaların neredeyse bitme aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Ergün, kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınacağını belirterek, projenin AVM ve otel ayağında da çalışmaların ara vermeden devam ettiğini söyledi. 
 

Manisa Prime projesinde son durum ne?


Geri Dön