26 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MTSO'nun binasını kiraladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MTSO'nun binasını kiraladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1'inci Anafartalar Mahallesi'ndeki hizmet binasından Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 10 katlı modern binaya taşınmaya başladı. Belediye'nin eski binası ise tıp merkezi olarak kullanılacak.



Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni hizmet binası arayışına giren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 10 katlı ek binasını kiraladı. İnşaat çalışmaları sona eren modern binaya taşınma işlemlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi'nin birçok daire başkanlığı yeni binaya geçti. Yeni binadaki bazı bölümlerin ve başkanlık katındaki dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de yeni binaya geçeceği öğrenildi.


ESKİ BİNA TIP MERKEZİ OLACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 1'inci Anafartalar Mahallesi'ndeki eski hizmet binasında ise Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Muhtarlar Daire başkanlıklarının hizmet vereceği öğrenildi. Üç daire başkanlığının yanı sıra binanın zemin katı tıp merkezi olarak hizmet verecek. Yeni açılacak 4 poliklinikten oluşan tıp merkezinin dar gelirli vatandaşlara ve belediye personeline hizmet vereceği öğrenildi.


Yeni Asır


Geri Dön