24 / 04 / 2024

Karaağaç’ın Mezarlık Hizmet Binası Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden!

Karaağaç’ın Mezarlık Hizmet Binası Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Salihli Karaağaç yolu üzerinde yer alan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlığın tam donanımlı olarak hizmet sunabilmesi için gerekli olan giriş ve idari binalarının yapımını gerçekleştirdi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yapımı tamamlanan hizmet binasıyla ilgili olarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılan Salihli Karaağaç yolu üzerinde bulunan mezarlık hizmet binalarının yapımı tamamlandı. Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçelerden devrolan hizmetleri aksatmamak için hızlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Salihli Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Karaağaç köyü üzerinde bulunan mezarlığın giriş ve idari binasının yapımını tamamladı.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu kabul aşamasında olan hizmet binalarının yapımıyla ilgili olarak, “Salihli Karaağaç mahallesi yolu üzerinde bulunan mezarlığın giriş ve idari binalarının inşa maliyeti 302 bin 500 TL’ye gerçekleştirildi. Bu güzel hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön