26 / 04 / 2024

manisa prime inşası 

manisa prime inşası 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

BM, İsrail'in yeni yerleşim inşasını uluslararası hukuka aykırı buldu!

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için yaklaşık 800 yeni konut inşası kararının, uluslararası hukuka göre açık bir ihlal olarak belirtti. 

Almanya'dan İsrail'e 'Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimlerin inşasını durdurun' çağrısı!

Almanya, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yeni yerleşim yerlerinin inşasının durdurulması çağrısı yaptı.

İtalya, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyuyor!

İtalya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da farklı bölgelerde 800 yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyulduğunu bildirerek İsrailli yetkililere kararlarını gözden geçirme çağrısı yaptı.

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

İsrail, binlerce yasa dışı yeni konut inşasını onaylayacak!

İsrail hükümetinin, ABD'de Joe Biden başkanlık görevine başlamadan önce işgal altında bulunan Batı Şeria ve Kudüs'te binlerce yasa dışı yeni konut inşasına onay vereceği ortaya çıktı.

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

BM'den İsrail'e 'Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşası planını durdurma' çağrısı!

Birleşmiş Milletler, İsrail'den işgal altında olan Doğu Kudüs'te yer alan Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

İzmir'de deprem konutlarının inşasına 1 ay içinde başlanacak!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Erdoğan, İzmir'de deprem konutlarının inşasına 1 ay içinde başlanacağını açıkladı. Erdoğan, İzmir'de çeşitli derecelerde hasarlı ve yıkılmış 530'a yakın binanın olduğunu söyledi.

manisa prime inşası  Haberi

manisa prime inşası 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Otel ve AVM Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın yeni gözdesi olan Manisa Prime proje alanında incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında Kent Estetiği ve Mezarlıklar Daire Başkanı Hakan Göktaş da eşlik etti. İlk olarak projenin çevre düzenlemesi, aydınlatma ve peyzaj projelerini yerinde gören Başkan Ergün, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmeti binasını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Hizmet Binası Bitme Aşamasında 

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında çalışmaların neredeyse bitme aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Ergün, kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınacağını belirterek, projenin AVM ve otel ayağında da çalışmaların ara...