23 / 04 / 2024

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.



Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte hayata geçirilen dev toplu konut hamlesi 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabında çalışmalar hızla sürüyor.

Malatya Güncel Gazetesi'nde yer alan habere göre; Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabında konutlar hızla sürüyor. Yaklaşık bin 500 konuttan oluşan projenin yaz ayları sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Bölgede hummalı bir çalışmaya devam edilirken proje hakkında konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Akgedik'te yepyeni bir şehir kuruluyor. İlk etabımızda hak sahiplerimiz evlerine taşındı. 2. etabımızda da bloklar hızla yükseliyor. Yaz ayları sonunda hak sahiplerimize teslim etmeyi planlıyoruz. Bölgede çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

2 kısım olarak ihale edilen 2'nci etap projesinde 1503 konut, 25 işyeri, 1 cami, 12 derslikli ilkokul, 12 derslikli ortaokul, altyapı ve çevre düzenlemeleri bulunuyor.

Bir milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yer alan Akgedik Yunuskent projesinde 5 bin 500 konut, 21 eğitim kurumu, 2 hastane, 1 pazaryeri, 7 ibadethane, 14 çocuk oyun parkı, 5 ticaret merkezi, 7 kent meydanı bulunacak.


Geri Dön