24 / 04 / 2024

Manzara 7/24 projesi

Manzara 7/24 projesi

Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran; “2017’nin ilk yarısını umutlu geçiren sektör, sonbahardaki hareket beklentisine kendisini hazırlıyor” dedi.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

Flat 24 projesi 17 soruda tüm detaylarıyla!

24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Flat 24 projesinin tüm detayları belli oldu! Peki, Flat 24 projesi nerede? Flat 24 projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Flat 24 projesi 17 soruda tüm detaylarıyla.

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Dolar/TL 7,24 seviyesinden işlem görüyor!

Dolar/TL, haftanın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından 7,2380'den işlem görüyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

VakıfBank’tan emlak vergisi ödemelerinde 7/24 hizmet!

VakıfBank, emlak vergisi ödemelerinde ayrıcalıklı müşteri deneyimi sunuyor. VakıfBank’ın tüm dijital kanalları aracılığıyla emlak vergisi ödemeleri 7/24 olarak gerçekleştirilebiliyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı ne kazandıracak?

Türkiye'nin gurur projesi İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında çalışmalar 7/24 devam ediyor. Dev proje 29 Ekim'de açılacak. Peki İstanbul Yeni Havalimanı ne kazandıracak?

İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 sürüyor!

Türkiye'nin gurur projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nda çalışmalar 7/24 esasına göre tam kapasite devam ediyor...

Manzara 7/24 projesi Haberi

Manzara 7/24 projesi

Siyasi, sosyal, toplumsal ve ekonomik açıdan zor geçen bir 2016’yı geride bıraktıktan sonra 2017’ye sektör olarak umutlu girdiklerini vurgulayan Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, “İnşaat sektörü, yılın ilk yarısında, geçen senenin aynı dönemine göre daha durgun bir üretim ve satış süreci geçirdi. Herkes gibi biz de bu yıla umutla bakmayı sürdürüyoruz. Mart ayında satışa çıktığımız Manzara 7/24 Pendik projesinde dairelerin yarıdan fazlası sahiplerini buldu. İstanbul özelinde gayrimenkul değer artışı ortalama yıllık yüzde 20’ler seviyesinde iken Manzara 7/24’te biz bunu ikiye katladık. Lansman fiyatımızla şu andaki rakamlar arasında yukarı yönde yüzde 40’ın üzerinde bir fark oluştu. Dolayısıyla projemizden oturum ya da yatırım amaçlı daire satın alanlar, şu anda hatırı sayılır bir kar rakamı elde etmiş durumda” dedi. 


Özbostan İnşaat, Pendik’te deniz,...