10 / 05 / 2024

Manzara Adalar inşaat çalışmaları

Manzara Adalar inşaat çalışmaları

Ana yükleniciliği Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Manzara Adalar projesi, iş planına uygun olarak başarıyla devam ediyor.

Manzara Adalar fiyat!

Manzara Adalar projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılında başlayacak ve projede teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Manzara Adalar fiyat...

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Altın İnşaat Manzara Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!

Altın İnşaat, Mumcular'da geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Manzara Evleri Projesinde sona doğru geliyor. 

Manzara Adalar Kartal peşin fiyat listesi!

Manzara Adalar Kartal peşin fiyat listesi 437 bin TL'den başlıyor. Projede 975 bağımsız birim, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017!

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017 kapsamında daireler 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 60 ay sıfır faiz avantajı sunuyor...

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Manzara Adalar'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Manzara Adalar'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde imkanı sunuluyor. İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar projesinde fiyatlar 351 bin 250 TL'den başlıyor...

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Manzara Adalar projesi inşaatında son durum!

İş GYO Manzara Adalar Projesinde Son Gelişmeler Ant Yap ı ’nın yükleniciliğinde , İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen yatırım bölgesi Kartal’da başlattığı Manzara Adalar Projesi hızla ilerliyor.

Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak. Proje lüks inşaat konseptinde, rezidans konforunda özel mimari ile hazırlanıyor.

Manzara Adalar ne zaman teslim?

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Projede fiyatlar 278 bin TL'den başlıyor. Peki Manzara Adalar ne zaman teslim edilecek?

Manzara Adalar Rezidans ödeme planı!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Manzara Adalar Rezidans ödeme planı ise haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar inşaat çalışmaları Haberi

Manzara Adalar inşaat çalışmaları

Ana yükleniciliği Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Manzara Adalar projesi, iş planına uygun olarak başarıyla devam ediyor. İstanbul’da, Kartal bölgesinde bulunan ve 975 konut, 210 adet ofis, alışveriş merkezi ve sosyal alanlardan oluşan 318.000 metrekare kapalı inşaat alanına sahip projede Eylül 2016 sonu itibarı ile imalatın yüzde 22’si tamamlandı. Konut blokları kaba yapı imalatlarında 5 bodrum, zemin ve 41 adet kattan oluşan A Blok’ta 23. kat; 4 bodrum, zemin ve 37 kattan oluşan B Blok’ta 16. kat ve 3 bodrum, zemin ve 38 kattan oluşan C Blok’ta 15. katın imalatları bitirilmiş durumda. Ofis bloklarının kaba yapı imalatlarında 3 bodrum, zemin ve 21 kattan oluşan D Blok’ta zemin kat; 2 bodrum, zemin ve 16 kattan oluşan E Blok’ta ise 1. bodrum...