24 / 04 / 2024

Manzara Adalar kiralık ofis

Manzara Adalar kiralık ofis

Kartal'da İş GYO imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

Manzara Adalar'da yıllık 22 bin TL enerji tasarrufu!

Kartal'da İş GYO imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesi yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

Manzara Adalar Aralık 2017 fiyat listesi!

Manzara Adalar Aralık 2017 fiyat listesi minimum 379 bin TL'den başlıyor. Projede Aralık ayına özel uygulanan yıl sonu kampanyasına göre peşinat sonrasında 0,69 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor...

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017!

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017 kapsamında daireler 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 60 ay sıfır faiz avantajı sunuyor...

Yakacık Manzara Adalar ödeme tablosu!

Manzara Adalar Kartal 5 blok halinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan proje 975 adet konuttan oluşuyor. İşte Yakacık Manzara Adalar ödeme tablosu....

Manzara Adalar Yakacık lokasyon!

5 bloktan meydana gelen projede daireler 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor. Manzara Adalar Yakacık lokasyon bilgisi kapsamında D -100 karayoluna 4 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Yakacık Manzara Adalar satış fiyatları!

Yakacık Manzara Adalar satış fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İş GYO imzası ile hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları!

İş GYO'nun Kartal Manzara Adalar projesinde satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Kartal Yakacık Manzara Adalar'da aylık taksit ödemeleri 2 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor...

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık!

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO tarafından hayata geçirilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Manzara Adalar Kartal satılık ev!

Manzara Adalar Kartal satılık ev fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İş GYO imzası ile inşa edilen proje D-100 Karayolu'na 4 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 62 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim!

Manzara Adalar Evleri Yakacık iletişim için 444 74 96 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 313 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyat listesi!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 290 bin TL'den başlıyor.

Yakacık Manzara Adalar adresi!

5 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adresi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar kiralık ofis Haberi

Manzara Adalar kiralık ofis

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde satışlar devam ediyor. Proje sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Manzara Adalar projesinde ofislerin bulunduğu D Blok 22 katlı ve yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Projenin E bloğu ise 15 katlı ve yaklaşık 17 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. 

Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan konutların her birinde 26 kW, ofisler de ise 14 kW gücünde toplam 5 adet fotovoltaik panel seti bulunuyor. Bu panellerle binaların koridor aydınlatma, WC gibi genel mekanlarına elektrik enerjisi iletilerek projenin yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin olarak yararlanması sağlanıyor. Projede kullanılan enerji panel setleri yılda en az 51,246 kW/saat elektrik üreterek, yaklaşık 22 bin TL'ye kadar enerji tasarrufu...