20 / 04 / 2024

Manzara Adalar ne zaman tamamlanacak

Manzara Adalar ne zaman tamamlanacak

Ana yükleniciliği Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Manzara Adalar projesi, iş planına uygun olarak başarıyla devam ediyor.

Manzara Adalar'da yüzde 8 indirim fırsatı!

İş GYO tarafından Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar'da stüdyodan 4+1 'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 267 bin 700 TL'den başlangıç gösterdiği projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO Manzara Adalar'daki 65 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesindeki 65 adet gayrimenkulün toplam değeri 136 milyon 771 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 154 milyon 33 bin 880 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Manzara Adalar için Tecim'e ne kadar ödeme yapacak?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Manzara Adalar hakkında açıklama yaptı.

Manzara Adalar projesine En İyi Çok Katlı Konut Ödülü!

İş GYO'nun Manzara Adalar projesi Sign of the City Awards yarışmasında “En iyi Çok katlı konut” ödülüne layık görüldü

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri lokasyon!

5 bloktan meydana gelen projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Rezidans lokasyon!

Ödeme planına göre banka kredisi kullanılabilen projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. İş GYO Manzara Adalar Rezidans lokasyon bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar kampanyalı ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar değiştiği proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Manzara Adalar Kartal lokasyon!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Manzara Adalar Kartal lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyat listesi!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 290 bin TL'den başlıyor.

Yakacık Manzara Adalar adresi!

5 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adresi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar ne zaman tamamlanacak Haberi

Manzara Adalar ne zaman tamamlanacak

Ana yükleniciliği Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Manzara Adalar projesi, iş planına uygun olarak başarıyla devam ediyor. İstanbul’da, Kartal bölgesinde bulunan ve 975 konut, 210 adet ofis, alışveriş merkezi ve sosyal alanlardan oluşan 318.000 metrekare kapalı inşaat alanına sahip projede Eylül 2016 sonu itibarı ile imalatın yüzde 22’si tamamlandı. Konut blokları kaba yapı imalatlarında 5 bodrum, zemin ve 41 adet kattan oluşan A Blok’ta 23. kat; 4 bodrum, zemin ve 37 kattan oluşan B Blok’ta 16. kat ve 3 bodrum, zemin ve 38 kattan oluşan C Blok’ta 15. katın imalatları bitirilmiş durumda. Ofis bloklarının kaba yapı imalatlarında 3 bodrum, zemin ve 21 kattan oluşan D Blok’ta zemin kat; 2 bodrum, zemin ve 16 kattan oluşan E Blok’ta ise 1. bodrum...