28 / 03 / 2024

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Manzara Adalar'da kampanya devam ediyor!

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.



Anadolu yakasında Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı. İş GYO'nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan projeden 2 bin 200 lira taksitle de ev sahibi olunabiliyor. 


Zaman 


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Anadolu yakasındaki İş GYO’nun Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, yine aynı şirketi tercih etti.


İş GYO’nun sunduğu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60’lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebilecek. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Kartal’da stüdyo dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim oranı sunulan Manzara Adalar’da, 2 bin 200 TL ile taksitli ev sahibi olunabiliyor.


Star


Geri Dön