20 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...



İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar, ev sahibi olmak isteyenlere kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında Manzara Adalar'dan ev sahibi olmak isteyenler, 2 sene boyunca koşul aranmaksızın İş GYO'nun sunduğu kira ödemesi avantajını yakalıyor. Bu kampanya ile Manzara Adalar'dan konut satın alanlar ister kendi otursun ister daireyi kiraya versin, hem kiracıdan kira geliri elde edebiliyor hem de İş GYO'nun 2 yıl  boyunca sağladığı kira ödemesinden yararlanıyor.  Yatırım değeriyle ön plana çıkan Manzara Adalar'da konutlar tapularıyla birlikte hemen teslim ediliyor. 
 
Ayrıca peşin ödemede yüzde 20 indirime ek olarak anlaşmalı bankalardan yüzde 0.79 faiz oranıyla konut kredisi avantajı sağlanıyor. Kampanya sadece 50 adet seçili daire için geçerli olacak.

Manzara Adalar da 2 yıl kira garantili kampanya!

Manzara Adalar'da keyifli yaşam

Aydos Ormanı, Marmara Denizi ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Manzara Adalar, sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesi ve yeşillikler içindeki konumuyla dikkat çekiyor. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam beş blok ve çarşıdan oluşan Manzara Adalar'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 3+2 tripleks, 4+1 ve 5+1 dubleks Penthouse gibi farklı daire tipleri bulunuyor. Projede toplam 975 konut yer alıyor. 

Manzara Adalar; karayolu, deniz yolu, raylı sistem ve hava yolu ağlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 
 
Manzara Adalar, dünyanın önde gelen mimarlık firması Perkins Eastman'ın tasarımıyla güven, konfor ve ferahlığı birlikte sunuyor. HomeExtra konseptiyle tasarlanan misafir odası, kitaplık & etüt odası, parti & etkinlik odası, müzik & kareoke odası, meditasyon odası, dans & bale odası, Playstation & sinema odasıyla daire sahiplerine farklı alternatifler sunuluyor.

Manzara Adalar da 2 yıl kira garantili kampanya!

Verimli enerji üretimi ve tasarruflu tüketimi ile çevreci proje 

Ofisleriyle LEED Platinum, konutlarıyla da LEED Gold sertifikasını almaya hak kazanan Manzara Adalar, sürdürülebilir ve çevreci yaklaşımla tasarlandı. Manzara Adalar, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikalarına sahip olmasıyla farklılaşıyor. 
 
Sürdürülebilir yapılarda enerji verimliliği sağlayarak tasarruflu bir enerji üretim ve tüketimini temel alan İş GYO'nun Manzara Adalar'daki konutlarında bulunan güneş enerjisi panelleri, binaların koridor aydınlatma ve WC gibi ortak alanlarına elektrik enerjisi iletilerek yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde faydalanılması sayesinde aidat tasarrufu sağlıyor. Ayrıca projede kullanılan enerji panel setleri yılda en az 51,246 kW/saat elektrik üreterek enerji tasarrufu da yapılıyor.

Web sitesi: www.manzaraadalar.com.tr


Geri Dön