26 / 04 / 2024

manzara adalar teslimleri

manzara adalar teslimleri

Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı.

Manzara Adalar İş GYO ödeme koşulları!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulanan projede daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanabiliyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Kartal Manzara Adalar Evleri satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Manzara Adalar lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık ev!

5 blok şeklinde yükselen proje lokasyon bilgisine göre D -100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık ev seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık daire!

Daire teslimlerinin 2018 yılında yapılacağı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar'da teslimler 2018'de!

İŞ GYO'nun 300 milyon dolarlık Kartal projesi Manzara Adalar'da inşaat başladı. Projede teslimler 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılacak İş GYO Kartal projesini 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor.

Manzara Adalar'da konutların yüzde 30'u satıldı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek AntYapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

Manzara Adalar'da 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Planlanan yatırım değeri yaklaşık 300 milyon ABD doları olan ve 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedeflenen Manzara Adalar'da satışa çıkan kısmının yüzde 30'u alıcı buldu.

Manzara Adalar'da 896 bin TL'ye 3+1!

Manzara Adalar projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 896 bin TL'den başlıyor.

Manzara Adalar internetten 3 boyutlu gezilebiliyor!

Manzara Adalar, internette 3 boyutlu olarak gezilebiliyor. Proje maketini online hale getiren, bu uygulama, Manzara Adalar'ı haritadaki gerçek konumunda ve tüm detaylarıyla internet üzerinden sergiliyor.

Manzara Adalar'da 1+1 daireler 342 bin TL!

313 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Manzara Adalar Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Manzara Adalar'da lansman fiyatları ve peşinde yüzde 8 indirimle!

Kartal'da İş GYO imzalı Manzara Adalar projesinde herkese uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken projede stüdyo dairelerden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar mevcut.

Manzara Adalar'da 577 bin TL'ye 2+1! Yüzde 1 peşinatla!

Kartal Manzara Adalar projesinde yüzde 1 peşinatlı ödemelerin yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 8'e varan indirimler uygulanıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 577 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Manzara Adalar'ı tanıttı!

İş GYO, Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlan

Kartal Manzara Adalar İş GYO fiyat listesi!

Konut teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Manzara Adalar projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Kartal Manzara Adalar İş GYO fiyat listesi 441 bin TL'den başlıyor...

Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Manzara Adalar İş GYO Evleri nerede?

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Projede daire tipleri 1+1'den 5+12e kadar farklılık gösteriyor. Peki Manzara Adalar İş GYO Evleri nerede?

Manzara Adalar Yakacık teslimleri!

Daire tiplerinin 1+01'dan 5+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje D -100 karayoluna 4 dakika bulunuyor. Manzara Adalar Yakacık teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Yakacık Manzara Adalar teslimleri!

Daire teslimlerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 313 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri ne zaman?

Manzara Adalar İş GYO teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükseliyor. Peki Manzara Adalar İş GYO teslimleri ne zaman?

Yakacık Manzara Adalar satılık ev!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar satılık ev teslimleri 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

İş GYO Manzara Adalar Yakacık satılık!

İş GYO Manzara Adalar Yakacık satılık konut fiyatları 267 bin 700 TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılacak olan projede 975 adet daire yer alıyor.

Manzara Adalar Yakacık konut fiyatları!

Daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek olan Manzara Adalar Evleri'nde taksitler 1.639 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Manzara Adalar Yakacık konut fiyatları...

Yakacık Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar Evleri'nde 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. Peki Yakacık Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

Kartal Manzara Adalar Rezidans satılık!

Kartal Manzara Adalar Rezidans satılık daire teslimleri 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. 313 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İş GYO Manzara Adalar teslimleri ne zaman?

Manzara Adalar Kartal'da yer alan daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede toplam 975 tane daire yer alıyor. Peki İş GYO Manzara Adalar teslimleri ne zaman yapılacak?

manzara adalar teslimleri Haberi

manzara adalar teslimleri

Anadolu yakasında Adalar'a karşı inşa edilen Manzara Adalar'da konut satışı sürüyor. İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği bu seçenek sınırlı bir süre için daha uzatıldı. İş GYO'nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan projeden 2 bin 200 lira taksitle de ev sahibi olunabiliyor. 


Zaman 


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Anadolu yakasındaki İş GYO’nun Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, yine aynı şirketi tercih etti.


İş GYO’nun sunduğu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan...