25 / 04 / 2024

İş GYO Manzara Adalar'ı tanıttı!

İş GYO Manzara Adalar'ı tanıttı!

İş GYO, Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlan



İş GYO, Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, satılabilir/kiralanabilir nitelikte restoran, kafe, market alanlarıyla da her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlandı.


Manzara Adalar projesinde 975 adet ve stüdyo daireden 5+i'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Projede, mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor.


Yeni Şafak 



Manzara Adalar Rezidans telefon : 0 212 325 23 50

Web: http://www.manzaradalar.com.tr/


Geri Dön