27 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da konutların yüzde 30'u satıldı!

Manzara Adalar'da konutların yüzde 30'u satıldı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek AntYapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.



PLANLANAN yatırım değeri yaklaşık 300 milyon ABD doları olan ve 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedeflenen Manzara Adalar'da satışa çıkan kısmının yüzde 30'u alıcı buldu. İş GYO'nun İstanbul Kartal'da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan projesi Manzara Adalar'ın inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı. 



Adalar manzaralı daireler 

Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken ve butik AVM konsepti uygulanan projede cadde mağazacılığı ön planda olacak. Bölgede yaşayan nüfusun günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan bu konseptte yiyecek- içecek ağırlıklı ticari üniteler yer alacak.





Uygun ödeme ve zengin imkanlar 

Geniş daireleri ve zengin sosyal donatıları olan Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim oranının yanı sıra, 1,639 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği debulunan proje en avantajlı fırsatlardan biri olarak dikkat çekiyor. 



İşte sosyal imkanlar 

MANZARA Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. 

Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.50Ö m2'lik sosyal tesis alanının yanı sıra, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2'lık depo alanı, 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vaad ediyor. 




3 boyutlu izlenebiliyor 

İNTERNET ortamında 3 boyutlu olarak gezilebilen Manzara Adalar, bu uygulamayla haritadaki gerçek konumunda ve tüm detaylarıyla görülebiliyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. 



Vatan


Geri Dön