29 / 03 / 2024

Maracana Statı kovıd 19 hastanesi

Maracana Statı kovıd 19 hastanesi

Latin Amerika’da koronavirüsün en çok etkilediği Brezilya’da bulunan ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü. Ülkede durumu ağırlaşan COVID-19 vakaları burada tedavi edilecek.

Ayder Yaylası'ndaki statü değişikliğine mahkemeden dur kararı! 

Ayder Yaylası’nın düşürülen koruma statüsüne yapılan itiraz kapsamında yürütmeyi durdurma kararı alındı ve  değişikliğin geri dönülmez sonuçlara neden olacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

MEB açıkladı! 850 öğrenciyi yurt dışına lisansüstü eğitim için burslu gönderecek...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklama kapsamında, Türkiye'nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacı ile 850 öğrenci, resmi burslu statüde lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderileceğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Performansın sınırlarını BMW M serisi ile zorlayın! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listesi

İster hafta sonları sürmesi eğlenceli bir araba, ister kendini ifade eden günlük bir sürücü arıyor olun, BMW M Serisi mükemmel bir seçimdir. Bir BMW M Serisi araca sahip olmak, performansı ve lüksü takdir ettiğinizi gösteren bir statü sembolüdür. Peki 22 Nisan 2023 fiyatı nedir

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AOÇ arazisinin 70 dönümü kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği’nin 1. derece doğal ve tarihi sit alanı statüsündeki 70 dönümlük otopark, rekreasyon ve tarım üretim alanı olarak kiraya verilecek. Toplam tahmini bedel 90 milyon TL olarak açıklandı. 

3 şehirde 15 yayla imara açıldı! Aralarında dünyaca ünlü yaylalar da var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yer alan karara göre 3 ildeki toplam 15 yaylanın statüsü değiştirildi. Yayla olmaktan çıkarılan bölgelerin imara açılacağı belirtilirken, statüsü değiştirilen yaylalar arasında Trabzon'daki dünyaca ünlü Hıdırnebi Yaylası da yer alıyor. 

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Muğla'daki Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği iddialarına yalanlama!

Muğla Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Muğla'daki "Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kapalı Maraş'ın yıl sonunda açılması için düğmeye basıldı!

Kıbrıs'ta 1974 yılından bu yana kapalı olan 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın sivil yaşama açılması için düğmeye basıldı. çalışmalara başlandı. Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, 'askeri statüde' olan Maraş'ın statüsünün değiştirilmesi karar verdi.

Cennet koyların yeni koruma statüleri iptal edildi!

Türkiye’nin cennet koylarından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ün sit derecelerini düşürerek imara açılmasına yol açacak yeni koruma statüleriyle ilgili kararları, mahkeme iptal etti.

Ayasofya’nın statüsünün değişmesi için talimat verildi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, 1934 yılında Danıştay kararıyla müzeye dönüştürülen Ayasofya’nın statüsünün değiştirilmesi için talimat verdiği ortaya çıktı.

Brezilya’daki ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika’da koronavirüsün en çok etkilediği Brezilya’da bulunan ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü. Ülkede durumu ağırlaşan COVID-19 vakaları burada tedavi edilecek.

Maracana Statı kovıd 19 hastanesi Haberi

Maracana Statı kovıd 19 hastanesi

Brezilya’nın en büyük statı Maracana, COVID-19 hastalarına umut ışığı oldu. 2014 Dünya Kupası ve 2016 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliğnde bulunan Rio de Janeiro eyaletinde yer alan stata 38 günde yapılan geçici hastane yetkililere verildi. Durumu ağırlaşan COVID-19 hastalarına ayrılan hastane, toplam 400 yatak kapasitesine sahip olacak. Hastanede 50’si yoğun bakım için olmak üzere şu anda 170 yatak yer alıyor. Rio de Janeiro Valiliği, kalan 230 yatağın da mayısın ortasına kadar teslim edilecek.

156 BİN VAKA VAR

Rio de Janeiro, COVID-19 kaynaklı 1653 ölüm ve 16 bin 929 vaka sayısıyla Sao Paulo’dan sonra salgından en çok etkilenen eyalet oldu. Nüfusu 210 milyon olarak bilinen Güney Amerika ülkesi Brezilya’da 10 bin 627 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan COVID-19, şu ana kadar 155 bin...