25 / 04 / 2024

maraş Karaziyaret Sosyal Tesisi

maraş Karaziyaret Sosyal Tesisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Maraş depreminden sonra İstanbul'da deprem bekleniyor mu? İki deprem profesöründen korkutan uyarı!

Maraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından, İstanbul depremi de yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Ahmet Ercan peş peşe açıkladı. İstanbul depremi yakın mı?

Dondurma deyip geçmeyin! Dünyada 48 ülkeye ulaşan Maraş dondurması bakın ne kadar döviz kazandırdı?

Dondurma deyince artık sadece Türkiye’de Kahramanmaraş akla gelmiyor. Çünkü lezzetiyle de ünlenen bu şehir artık tam 48 ülkeye yaptığı dondurma ihracatıyla döviz rekorları kırıyor ve dünya genelinde de biliniyor. Peki Maraş dondurması geçen sene ihracattan ne kadar gelir elde etti?

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de Abdulkadir Kartal ve Ergin Bulut ortaklığında kuruldu.

Kapalı Maraş'ta tarihi karar! Osmanlı tapusu mülk davasına dahil edildi!

KKTC’de bir Rum’un Kapalı Maraş’taki mülk davasını gören Taşınmaz Mal Komisyonu, tarihte ilk defa Vakıflar İdaresi’nin Osmanlı döneminden kalma tapusunu dava kapsamına aldı. Kararın emsal teşkil etmesi halinde, Vakıflar İdaresi’nin diğer gayrimenkuller için de itirazda bulunabileceği aktarılıyor. 

Kıbrıs Maraş'ta taşınmazlarla ilgili davalara vakıfların da taraf olmasının önü açıldı!

Taşınmaz Mal Komisyonu (TMK), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maraş bölgesindeki taşınmaz bir mülke ilişkin davaya ilk defa ihtilaf yoluyla Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin (EVKAF) taraf olmasına izin veren bir karara imza attı.

maraş Karaziyaret Sosyal Tesisi Haberi

maraş Karaziyaret Sosyal Tesisi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan projede son aşamaya geldi. Sosyal Tesis ve Taziye Evi yapımında yeni bir konsept uygulaması başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, taziye evi ihtiyacı olan bölgelerde sosyal tesis inşaatı başlatarak o bölgenin diğer gereksinimlerini ihtiyacı olan bölgelerde sosyal tesis inşaatı başlatarak vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla nüfusun giderek çoğaldığı mahallerde devam edeceğini söyledi.


Önümüzdeki aylarda hizmete açılması planlanan Karaziyaret Taziye Evi ve Sosyal Tesisinde; 500 metrekare oturum alanı içerisinde zemin katta bay-bayan taziye evi, birince katta yaşlılar dinlenme salonu ve kütüphane, İkinci katta aile danışmanlık merkezi, çocuk kütüphanesi ve 3. Katta takviye kursları, kapalı oyun alanları mevcut.



Kahramanmaraş Büyükşehir...