14 / 12 / 2025

maraş milli irade meydanı projesi

maraş milli irade meydanı projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar son sürat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Maraş Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı için çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesi 14 bin metrekare alanı kaplayacak.

Kahramanmaraş'a milli irade meydanı geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine nefes aldıracak olan “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesinin yapımı için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'taki Emniyet Müdürlüğü eski binası yerinde hayata geçirilecek olan Milli İrade Meydanı ve katlı Otopark için imzalar atıldı.

Gaziantep'teki yeni meydanının ismi “Milli İrade Meydanı” oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydana “Milli İrade Meydanı” adını verdi.

Milli Emlak'tan Edirne'de satılık resmi bina!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Edirne Demirkapı mevkiinde satışa çıkardığı üzerinde resmi bina olan taşınmaz imar planlarında ticaret alanları olarak görünüyor. Taşınmazın toplam yüzölçümünün 10 bin 889 metrekare olduğu açıklandı

Milli Emlak 'tan Eskişehir 'de 49 yıllığına 18 taşınmaz!

Eskişehir Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü Tepebaşı, Alpu, Günyüzü, Mahmudiye, Seyitgazi ve Sivrihisar olmak üzere 7 ilçede 18 taşınmazın 49 yıllığına üst kullanım haklarını kamuya tahsis etmek üzere 11 ihale düzenledi

Milli Emlak 'tan 49 yıllığına 3 ilde 11 taşınmaz!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya"da 9, Mardin ve Ordu"da birer adet olmak üzere toplam 11 taşınmazın 49"ar yıllığına üst kullanım haklarını devretmek üzere ihaleler düzenledi

Milli Emlak 'tan Ordu 'da 49 yılığına taş ocağı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ordu Perşembe Malmüdürlüğü Efirli Köyü"ndeki 23 bin 465 metrekare yüzölçümündeki tarlanın 49 yıllığına kullanım hakkını vermek üzere ihale düzenledi

maraş milli irade meydanı projesi Haberi

maraş milli irade meydanı projesi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına kısa sür önce başlanan Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinde katlar yükseliyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Projeler Şube Müdürlüğü kontrolünde yapılan çalışmalar son sürat devam ediyor.


Kahramanmaraş’ın marka değerine çok önemli katkılarda bulunacak olan milli irade meydanı vatandaşların buluşma noktası olacak.


Milli İrade Meydanı olarak adlandırılan alanda yapılacak çalışmalarla 350 araç kapasiteli 3 katlı yeraltı otoparkı ile birlikte 4500 metrekare gösteri ve toplanma alanıyla vatandaşların buluşma noktası olacak.



Kahramanmaraş Büyükşehir...