19 / 04 / 2024

Marcelo Mühendislik inşaat adres

Marcelo Mühendislik inşaat adres

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Marcel Yves Njiki Mandeng tarafından kuruldu.

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı!

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı. Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket’in merkez nakli Ataşehir’de yapıldı.

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Marcel Yves Njiki Mandeng tarafından kuruldu.

Agl Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agl Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökhan Avni Laçin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Nuh Yıldız, Ali Ay, Mikail Varçin, Deniz Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Aydınlı Caddesi'nde kuruldu.

Nes Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Şensoy, Hüseyin Emre Yazıcılar, Nalan Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Alkas Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şakir Kağanoğlu, İlkay Şen tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Ümraniye'de kuruldu.

Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevre Boyut Danışmanlık İş Sağlığı Güvenliği Mühendislik İnşaat Araç Kiralama Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özbulut, İlker Alkan, Vahit Özdemir tarafından 28 Ekim'de kuruldu.

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Kiltaş Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiltaş Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sülhattin Karaçavuşoğlu, tarafından 360 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2014 yılında kuruldu.

IOT Vito Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

IOT Vito Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Ashwini Kumar Venkatesh, Dharmendra Pratap Singh, Ali Vedat İrdelp tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu.

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OBG Mühendislik İnşaat Nakliye Endüstriyel Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadegh Ghorbanzadeh, Yusuf Kenan Dinç, Serkan Yiğit Önalan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Betulace Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betulace Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çakmak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Ümraniye'de kuruldu.

Dima Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dima Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Zobi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi'nde kuruldu.

Marcelo Mühendislik inşaat adres Haberi

Marcelo Mühendislik inşaat adres

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Marcel Yves Njiki Mandeng tarafından kuruldu.

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama...