25 / 04 / 2024

mardin mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma

mardin mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Mardin'deki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Milli Emlak 8 taksitle vergiden muaf arsa satacak!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan 2 bin 75 metrekarelik arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. 

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

Mardin Artuklu Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Mardin’de bulunan Artuklu Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Emlak vergisinden muaf arsa arayanlar dikkat! O ildeki 4 arsayı kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar beş yıl boyunca emlak vergisinden de muaf...

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

64MP kameralı Samsung Galaxy A32'ye Hepsiburada’da görülmemiş indirim! Bu fırsat kaçmaz! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en önde gelen online alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada, Samsung Galaxy A32'ye dev bir indirim yaptı. Bu fırsat asla kaçmaz. Peki, Hepsiburada’da Samsung Galaxy A32 fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Nissan Micra'da yüzde 0 faiz kampanyası şimdi başladı! Bu fırsat kaçmaz! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Japonya'nın otomotiv devi Nissan, en sevilen otomobillerinden biri olan Nissan Micra'da Ağustos ayına özel 60.000 TL’lik 12 ay yüzde 0 faiz kredi avantajını başlattı! Peki, Nissan Micra fiyatları ne kadar?İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Huawei telefon indirimi başladı! 2 bin 249 TL'ye varan indirim! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Huawei markalı akıllı cep telefonlarına şoke eden indirimler uyguladı. Telefonunu yenilemek isteyenler bu fırsat kaçmaz! Peki, Teknosa'da Huawei markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Jumbo’da yüzde 50 indirim! Bu fiyatlara bu ürünler kaçmaz!

Çok sevilen mutfak ürünleri markası Jumbo yeni bir kampanyayla karşımızda. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Jumbo’da %50 indirim var. Çatal bıçak takımlarından bardak takımlarına, termoslardan fincan takımlarına kadar binlerce üründe %50’ye varan indirim mevcut.

Carrefoursa'da Apple iPhone cep telefonunda 2400 TL'lik dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 17 Temmuz 2022 fiyat listesi

Carrefoursa iPhone Se 2022 128 GB cep telefonunda dev indirim sizleri bekliyor. Peki iPhone Se 2022 Carrefoursa'da ne kadar? İşte 17 Temmuz 2022 fiyat listesi.

mardin mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma Haberi

mardin mazıdağı Fosfat Fabrikası doğalgaz bağlantı hattı kamulaştırma

TMZ Mazıdağı Fosfat Fabrikası Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Mardin ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Karar için