24 / 04 / 2024

Marina Palas fenerbahçe

Marina Palas fenerbahçe

Teslimlerin 2013 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Marina Palas projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin dolardan başlayıp, 3 milyon dolara kadar yükseliyor...

Marina Palas Evleri'ne nasıl gidilir?

Marina Palas Evleri, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Fenerbahçe'de yer alıyor...

Marina Palas'ta teslimler ne zaman?

Ergonomi&Selimoğlu tarafından hayata geçirilen Marina Palas Fenerbahçe'de yer alıyor. Marina Palas'ta teslimler Mart 2013 yılında yapılıyor.

Marina Palas projesi geliyor! Mart 2013'te teslim!

Marina Palas projesi kapsamında konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor...

Marina Palas nerede?

Fenerbahçe'de hayata geçirilen Marina Palas'ta teslimler Mart 2013 yılında yapılıyor...

Marina Palas Mart 2013'te tamamlanıyor!

Marina Palas projesi kapsamında yer alan konutların büyüklükleri 205 metrekare ile 445 metrekare arasında tasarlandı...

Fenerbahçe Kulübü genel seçiminde Aykut Kocaman oyunu kullandı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi devam ediyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi başladı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı. Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı.

Fenerbahçe başkanını seçiyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temeli Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Marina Palas fenerbahçe Haberi

Marina Palas fenerbahçe

3 blok halinde yükselen Marina Palas Evleri'nde 3+1, 4+1, 4+2 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.



Ergonomi & Selimoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Marina Palas Konutları, 24 daireden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 205 metrekare ile 445 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Teslimlerin Mart 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Ergonomi & Selimoğlu İnşaat Marina Palas, İstanbul Anadolu yakasında, Fenerbahçe Marina'nın karşısında hayata geçiriliyor. 


Fenerbahçe Marina Palas'ın donatı alanları arasında; yoga, pilates ve yüzme havuzu, ; otopark, 15 metrekarelik depo ve fitness center yer alıyor. Proje Fenerbahçe Marina'ya 30 adım uzaklıkta yer alıyor.




Marina Palas Konutları projesinde 3+1 konutlar 1 milyon 400 bin dolardan, bahçe dubleksi konutlar  2 milyon 600 bin dolardan, çatı dubleksi...