25 / 04 / 2024

Marka 333 iletişim bilgileri

Marka 333 iletişim bilgileri

Çiğli Marka 333 fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Özdeker İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

İzmir Marka 333 iletişim bilgileri!

İzmir İl'i Çiğli'de inşa edilen proje 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. İzmir Marka 333 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 600 6 333 olarak belirlendi.

Nilüfer Marka Rezidans iletişim!

Nilüfer Marka Rezidans iletişim bilgilerine satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

Marka Rezidans iletişim bilgileri!

Marka Rezidans iletişim bilgilerinin detayları için 444 5 787 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Marka Rezidans projesi iletişim bilgileri!

Marka Rezidans 220 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı home office bloğundan oluşuyor. Marka Rezidans projesi iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Marka Rezidans iletişim!

Marka Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bursa'nın nilüfer bölgesinde 220 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede daireler 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

GYODER Yeni Nesil Marka, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stratejileri Semineri!

Hayal Akademisi Kurucu Ortağı Ercüment BÜYÜKŞENER'in marka, pazarlama ve kurumsal iletişim stratejilerini anlatacağı seminer programı 5 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30 - 12:30 arasında gerçekleşecek...

Kurumsal İletişim çalışanlarıyla büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Kurumsal İletişim A.Ş., deneyimli Halkla İlişkiler direktörü Demet Oğuz’u ailesine dahil etti.

Altınbaş Holding'in iletişim danışmanı Amazon oldu!

Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı bünyesine Altınbaş Holding'i de kattı...

Ravago Türkiye'nin iletişim danışmanı Amazon oldu!

Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı Ravago Türkiye'nin iletişim danışmanı oldu...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Marka 333 iletişim bilgileri Haberi

Marka 333 iletişim bilgileri

Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Marka 333 Rezidans çevre yoluna, sanayi bölgelerine ve Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın mesafede bulunuyor. 


Çiğli Marka 333 fiyatları daire seçeneklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Toplamda 333 adet konut ve ticari birimlerden meydana gelen proje Özdeker İnşaat imzası taşıyor. 


Marka 333 Evleri İzmir Çiğli'de inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan projede yüzde 0,95 faiz oranlıyla banka kredisi kullanılabiliyor. 


Çiğli Marka 333 fiyatları 148 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede çocuk yüzme havuzu, bilardo, açık yüzme havuzu, masa tenisi, çoçuk oyun alanları, fitness ve airobik merkezi gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Adres; Uğur Mumcu Mahallesi 8790/5 Sokak No: 49 Harmandalı Çiğli – İZMİR 


Marka 333 iletişim bilgileri 

Telefon: 600...