16 / 04 / 2024

Marka Rezidans satılık

Marka Rezidans satılık

Marka’nın şehrin içinde ihtişamı ile hemen fark edilen, alışveriş merkezinin üzerinde yükselen 27 ve 22 katlı iki kulesi ve 14 katlı bir home ofis bloğu hayatınıza kalite katmak için ince detaylarla tasarlandı.

Marka Rezidans'ta nakitte yüzde 10 indirim sağlanıyor!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans'ta fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Uludağ manzarası eşliğinde, hem çocuklar hem sizler için açık v e kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, buhar odası... Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan her şey Marka’da!

Sur Yapı’da Uludağ manzaralı Marka’nın yeni yüzü siz olun!

Uludağ Manzaralı ferah rezidanslarıyla yeni bir hayat sizi bekliyor. Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de, ışıltılı bir yaşama hazır mısınız? Dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Sur Yapı Marka Rezidans projesinde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Marka Rezidans Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa ediliyor. Toplam 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin teslimleri Ağustos 2017'de yapılacak.

Sur Yapı Marka Rezidans daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Marka Rezidans'ta toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home office ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Bursa Marka Rezidans teslimleri Ağustos 2017'de!

Toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunan Nilüfer Marka Rezidans projesi Sur Yapı İmzasıyla yükseliyor.

Marka Rezidans ulaşım!

Marka Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe'si Kale Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nin bağlantı noktasında yükseliyor. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Marka Rezidans iletişim bilgileri!

Marka Rezidans iletişim bilgilerinin detayları için 444 5 787 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Marka Residence projesi!

Marka Residence projesi satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Roya Nova Rezidans satılık daire!

Roya Nova Rezidans satılık daire seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlanıyor. Roya Nova Rezidans projesinde satış fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Şişli Anthill Rezidans satılık ev!

Şişli Anthill Rezidans satılık ev fiyatları 505 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor...

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık!

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplamda 980 adet konut ve 35 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Kurtköy Vogue Rezidans satılık!

Kurtköy Vogue Rezidans satılık konut fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Dap Teras Kule Rezidans satılık!

Dap Teras Kule Rezidans satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ön talep toplanan proje 16 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Bahçekent Tual Rezidans satılık!

Bahçekent Tual Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 23 bloktan oluşan proje 365 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Bomonti Rezidans satılık!

Nidapark Bomonti Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 18 bin 79 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Hill Kartal Rezidans satılık!

Hill Kartal Rezidans satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 lansman indirimiyle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Marka Rezidans satılık Haberi

Marka Rezidans satılık

Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Uludağ Manzaralı ferah rezidanslarıyla yeni bir hayat sizi bekliyor. Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de, ışıltılı bir yaşama hazır mısınız? Dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.


Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de, ışıltılı bir yaşama hazır mısınız? 

Dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda. Çünkü siz Bursalıların yeni bir Marka’sı var. Marka, lüks yaşamda aradığınız konfor ve huzuru, şık ve modern rezidans daireleriyle size sunuyor. 


Dünyaca ünlü ve ulusal seçkin markaları bulabileceğiniz alışveriş merkeziyle de tarzınızı size yakışır bir biçimde yansıtabilme imkânı veriyor. Siz de bir imzayla böyle lüks bir hayata adımınızı atın, Marka’lı 

olmanın ayrıcalığını yaşayın.


Nilüfer’de yükselen Marka

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan...