25 / 04 / 2024

marka şehir kentsel dönüşüm

marka şehir kentsel dönüşüm

Sabah Gazetesi'nin düzenlediği kurultaya Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan katılım gösterdi. Onan, ''dönüşüm marka şehirler yaratacak'' dedi.  

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm toplantıları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir, kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar sonucunda Dünya Bankası ve Çevre Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve afet önlem konularında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile beraber örnek belediyeler arasında gösterildi ve hibe desteği aldı.

Kentsel dönüşümle yüksek kira getirisi fırsatı!

Mega kent İstanbul hem deprem bölgesinde olması hem de çarpık kentleşmesiyle dikkat çeken bir şehir. Kentsel dönüşüm ise hem insanların daha güvenli evlerde yaşamasını sağlıyor hem de asansör, otopark, sosyal alan gibi olanaklar sunuyor.

marka şehir kentsel dönüşüm Haberi

marka şehir kentsel dönüşüm


Yapı malzemeleri üreticisi ADO Grup, Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nda önümüzdeki dönem vizyon ve çalışmalarını katılımcılarla paylaştı. 

Kurultaya katılan Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Anadolu'daki şehirlerin de kentsel dönüşüm projeleri kapsamında sürece alındığını, doğru atılacak her adımın şehirlerin marka değerinin artırılmasında büyük rol oynayacağını açıkladı. 

Onan, "Bu kapsamda başta İstanbul olmak üzere ülkenin her kentinde büyük çaplı kentsel dönüşüm hamlelerinin atılacağını düşünüyoruz. Konut kredi faiz oranlarının istikrar sağlaması ve hatta aylık bazda yüzde 1'in altına gerilemesi durumunda satış trendinin artarak devam edeceğini öngörmekteyiz. Körfez ülkelerinde yaşanan siyasi krizin Türkiye'deki konut satışlarını artıracağı da gözden kaçırılmamalı. Türkiye'yi güvenli ve yaşaması kolay ülke olarak gören Körfez vatandaşları, kendilerine sağlanan teşvikleri de kullanarak 2018'de rekor alım gerçekleştirebilir" dedi. 

Başbakan...