25 / 04 / 2024

Dönüşüm marka şehirler yaratacak!

Dönüşüm marka şehirler yaratacak!

Sabah Gazetesi'nin düzenlediği kurultaya Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan katılım gösterdi. Onan, ''dönüşüm marka şehirler yaratacak'' dedi.  




Yapı malzemeleri üreticisi ADO Grup, Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nda önümüzdeki dönem vizyon ve çalışmalarını katılımcılarla paylaştı. 

 

Kurultaya katılan Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Anadolu'daki şehirlerin de kentsel dönüşüm projeleri kapsamında sürece alındığını, doğru atılacak her adımın şehirlerin marka değerinin artırılmasında büyük rol oynayacağını açıkladı. 

 

Onan, "Bu kapsamda başta İstanbul olmak üzere ülkenin her kentinde büyük çaplı kentsel dönüşüm hamlelerinin atılacağını düşünüyoruz. Konut kredi faiz oranlarının istikrar sağlaması ve hatta aylık bazda yüzde 1'in altına gerilemesi durumunda satış trendinin artarak devam edeceğini öngörmekteyiz. Körfez ülkelerinde yaşanan siyasi krizin Türkiye'deki konut satışlarını artıracağı da gözden kaçırılmamalı. Türkiye'yi güvenli ve yaşaması kolay ülke olarak gören Körfez vatandaşları, kendilerine sağlanan teşvikleri de kullanarak 2018'de rekor alım gerçekleştirebilir" dedi. 

 

Başbakan Binali Yıldırım'ın "Önümüzdeki yıldan itibaren kentsel dönüşüme yönelik çok özel bir faiz tarifesini devreye koyacağız" sözlerinin büyük yankı uyandırdığını aktaran Onan, sektör paydaşlarının heyecanla 2018'i beklemeye başladıklarını da sözlerine ekledi. 


Geri Dön