26 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm marka şehir projeleri

kentsel dönüşüm marka şehir projeleri

Sabah Gazetesi'nin düzenlediği kurultaya Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan katılım gösterdi. Onan, ''dönüşüm marka şehirler yaratacak'' dedi.  

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Yıldırım Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi son aşamada!

Bursa Yıldırım'ın yüzde 33’ünü kentsel dönüşüme dahil eden Yıldırım Belediyesi, ilçenin marka değerine büyük katkı sağlayacak Teferrüç Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi’nde önemli mesafe kat etti

Bursa kentsel dönüşümle marka şehir olacak!

Bursa'nın marka şehir olma vizyonuyla çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir hale gelmesi hedefiyle sürdürülen çalışmalarda kentsel dönüşümün önemli rol oynadığını dile getirdi.

CFR Yapı kentsel dönüşüm danışmanlığında marka oluyor!

Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı yaptığı kentsel dönüşüm danışmanlığıyla da adından söz ettirmeye başladı. CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la hem Bağdat Caddesi'ndeki yüksek kiraları hem de dönüşüm projelerini konuştuk. İşte o röportaj...

Kentsel dönüşüm, İstanbul için büyük bir fırsat!

Kentsel Dönüşüm, başta İstanbul olmak üzere tam gaz ilerliyor. Yabancı marka şehirleri bir kez da göz önüne getirirsek bu şehirlerin her birinde “Old Town” olarak adlandırdığımız bölgelerde o şehrin kültürel dokusu bir şekilde korunuyor.

Kentsel dönüşüm ada bazında olmalı!

Kentsel dönüşümde ada bazında ilerlemeli, bina bazında ilerlersek ne yeşil alanlar ne de sosyal alanlarımız olur. Dolaysıyla kentsel dönüşüm de marka olan İstanbul’a yakışır bir şekilde ilerlemeli.

Kentsel dönüşümle marka şehirler doğacak!

Marka Şehirler Zirvesi’nde Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan “Gerekli yatırımlar, kentsel dönüşüm uygulamaları ve akıllı altyapı sistemleri ile 2023’te marka şehirlerden marka bir ülke oluşturabiliriz” dedi

Kentsel dönüşüm politikaları 4 gerekçeye dayanır!

Bingöl Online Gazetesi köşe yazarı olan Yılmaz Ekinci bugünkü yazısında kentsel dönüşüm politikalarını ve marka şehirin nasıl olunduğunu anlattı. İşte o yazı...

Emlak uzmanları kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Habertürk ekranlarında yayınlanan emlak programı Emlak Ekspresi'ne Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım konut oldu. Programda marka projeler ve kentsel dönüşüm değerlendirildi.

Ali Sürekli: Kentsel dönüşüm halkın iradesiyle yapılabilir!

Yaşanabilir ve marka şehirler haline getirme vizyonuyla ilerlediklerini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kentsel dönüşüm sürecinin halkın iradesiyle yapılabileceğini söyledi.

Elazığ kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Paneli yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yüksek, marka şehirlerin olmazsa olmazlarının estetik, mobil, entegre ve iletişim özelliklerine sahip olmaları olduğunu ifade etti.

Kentsel dönüşümün lideri Mamak!

Kentsel dönüşümün lideri Mamak. KENTSEL dönüşümde olduğu kadar sosyal dönüşümde de marka atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül kentsel yenileme ile ilgili değerlendirme yaptı.

Binali Yıldırım: İzmir'de kentsel dönüşümü yanlış anlıyorlar!

Binali Yıldırım, İzmir'de kentsel dönüşümü yanlış anlıyorlar. Bizim anladığımızdaki kentsel dönüşüm kentin değerlerini geleceğe taşıyan kentin marka değerini artıran ve kenti yaşanabilir bir şehir huzurlu bir şehir haline getiren bir yenileme hareketidir.

kentsel dönüşüm marka şehir projeleri Haberi

kentsel dönüşüm marka şehir projeleri


Yapı malzemeleri üreticisi ADO Grup, Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nda önümüzdeki dönem vizyon ve çalışmalarını katılımcılarla paylaştı. 

Kurultaya katılan Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan, Anadolu'daki şehirlerin de kentsel dönüşüm projeleri kapsamında sürece alındığını, doğru atılacak her adımın şehirlerin marka değerinin artırılmasında büyük rol oynayacağını açıkladı. 

Onan, "Bu kapsamda başta İstanbul olmak üzere ülkenin her kentinde büyük çaplı kentsel dönüşüm hamlelerinin atılacağını düşünüyoruz. Konut kredi faiz oranlarının istikrar sağlaması ve hatta aylık bazda yüzde 1'in altına gerilemesi durumunda satış trendinin artarak devam edeceğini öngörmekteyiz. Körfez ülkelerinde yaşanan siyasi krizin Türkiye'deki konut satışlarını artıracağı da gözden kaçırılmamalı. Türkiye'yi güvenli ve yaşaması kolay ülke olarak gören Körfez vatandaşları, kendilerine sağlanan teşvikleri de kullanarak 2018'de rekor alım gerçekleştirebilir" dedi. 

Başbakan...