27 / 04 / 2024

MarkAntalya AVM satıldı

MarkAntalya AVM satıldı

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan MarkAntalya'nın yeni sahibi Yeni Gimat GYO oldu..

Yeni Gimat GYO MarkAntalya AVM satış ihalesine katıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satış ihalesine kapalı zarfla teklif vermek suretiyle katıldı...

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkardı. MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da yapılacak.

MarkAntalya AVM'ye talep yağıyor!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan MarkAntalya AVM'ye talep yapıyor...

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar liraya satıyor!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkarıyor. İhale 4 Haziran'da yapılacak...

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

MarkAntalya AVM satışa çıkarıldı!

Antalya’nın en büyük AVM’si olan ve 2016 Ekim’de kayyum atanan MarkAntalya için satış kararı verildi. Bedel ve takvim henüz açıklanmazken kayyum atanan şirket sayısı 30 oldu.

Markantalya AVM satılıyor mu?

Kayyum atanan MarkAntalya AVM'nin, TMSF'nin el koyduğu bankalara olan borçları nedeniyle yine TMSF tarafından satışa çıkarılacağı öne sürüldü.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

MarkAntalya AVM satıldı Haberi

MarkAntalya AVM satıldı

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan MarkAntalya AVM'nin ihalesi TMSF'nin İstanbul Esentepe'deki binasında saat 11.00'de yapıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ihaleye Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin tek katılımcı olarak girdi. İhalede satışın gerçekleşmesi halinde Bankasya'nın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)'ye olan borcu da sıfırlanmış olacak.

TMSF, Antalya Muratpaşa'da bulunan MarkAntalya AVM'yi 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı. 

MarkAntalya AVM'nin satışına ilişkin ihalede, kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulandı. Şirket tarafından verilen teklif, şartnameye göre fon kurulu tarafından değerlendirilecek.

AVM'NİN AYLIK KİRA GELİRİ 2,5 MİLYON DOLAR

Antalya'nın en büyük AVM'lerinden birisi olan MarkAntalya'yı bünyesinde bulunduran MLC şirketi ile Kadıahmetoğulları A.Ş'ye, Antalya 5'nci Sulh Ceza Mahkemesi tarafından TMSF 2016...