27 / 04 / 2024

Markiz Ihlamurkent markiz yapı

Markiz Ihlamurkent markiz yapı

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan "Marşandiz yapı ve teknik olarak inşaat alanındaki tecrübelerini şimdi Türkiye'nin gururu Eskişehir'e taşımak için Ihlamurkent' seçti. Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak" dedi

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Markiz Mimarlık İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markiz Mimarlık İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Razak tarafından kuruldu. 

Eskişehir 75. Yıl Mahallesi'ne halk merkezi yapılıyor!

Odunpazarı Belediyesi; iki buçuk inşa ettiği Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere, Gökmeydan, Erenköy, 71 Evler, Kırmızıtoprak, Karapınar ve Ihlamurkent’teki halk merkezlerinden sonra 75. Yıl Mahallesi’nde ki (Sultandere) halk merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane otelcilik hizmetlerinin geliştirilmesi ve tanıtım projesi kapsamında sağlık turizmine yönelik hizmet vermek amacıyla düzenlenen bölüm törenle açıldı.

Odunpazarı'nda üst yapı çalışması yapılıyor!

Odunpazarı ilçe sınırları içerisinde bulunan her mahallede planlı bir şekilde çalışma sürdüren Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ihlamurkent Mahallesi'nde çalışmaya başladı.

Markiz Ihlamurkent Evleri Eskişehir!

Eskişehir Odunpazarı'nda Marşandiz Yapı imzasıyla yükselen Markiz Ihlamurkent Evleri projesinde toplam 600 adet konut bulunuyor.

Eskişehir Markiz Ihlamurkent projesi!

Eskişehir'de Marşandiz Yapı imzasıyla yükselen Markiz Ihlamurkent projesinde 3,4 ve 5. etaplarda satış süreci devam ediyor.

Goldyapı Tiliapark projesinde yaşam başladı!

Goldyapı tarafından Ihlamurkent'te hayata geçirilen Tiliapark konut projesinde yaşam başladı. Projede emeği geçenler için kokteyl düzenlendi.

Markiz Pasajı için yeni proje!

2006 yılında alışveriş merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki tarihi Markiz Pasajı kapatılmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber;

2006 yılında Markiz Pasajı için yeni proje!

2006 yılında alışveriş merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki tarihi Markiz Pasajı kapatılmış. Mülkiyeti Aksoy Holding'e ait olan tarihi pasajın otel - ofis olması veya satışı gündemdeymiş.

Markiz Ihlamurkent projesinde 162 konut satışa sunuldu!

Toplam 5 etapta 600 daireden oluşan Markiz Ihlamurkent projesinde ilk iki etabındaki 162 konut satışa sunuldu.Kazan-kazan mantığı ile yatırımcılar düşünülerek hareket edilen Markiz Ihlamurkent projesi sosyal alanları ile fark yaratıyor.

1983 yılında tarihi Markiz Yalısı tamamen yanmış!

1983 yılında tarihi Markiz Yalısı tamamen yanmış. Anadoluhisarı Körfez Caddesi üzerindeki tarihi yalının dördüncü katında başlayan yangın, kısa sürede tüm binayı sarmış. Yangının çıkış nedeni ise belirlenememiş.

Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak!

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan "Marşandiz yapı ve teknik olarak inşaat alanındaki tecrübelerini şimdi Türkiye'nin gururu Eskişehir'e taşımak için Ihlamurkent' seçti. Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak" dedi

Markiz Ihlamurkent markiz yapı Haberi

Markiz Ihlamurkent markiz yapı

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan "Marşandiz yapı ve teknik olarak inşaat alanındaki tecrübelerini şimdi Türkiye'nin gururu Eskişehir'e taşımak için Ihlamurkent' seçti. Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak" dedi Adnan Ayhan tarafından kurulan Marşandiz Yapı A.Ş. kısa zamanda Türkiye'nin önde gelen projelerine imza attı. Marşandiz Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan, "Kalite, sağlamlık, yenilikçilik vizyonumuz ile Markiz Ihlamurkent projemizi değerli Eskişehirliler'in beğenisine sunuyoruz" dedi. Markiz Ihlamurkent projesinin şimdilik 5 etaptan meydana geldiğini ve yaklaşık 600 konut ve iş yerinden oluştuğunu belirten Adnan Ayhan, "Markiz Ihlamurkent projesiyle Eskişehir pek çok ilki yaşamaya başladı. Markiz Ihalamurkent'te mutfaklarımızda bulunan tüm ankastre ürünler daire sahiplerine hediye ediliyor. Aynı zamanda her blokta ortak kat bahçeleri ve hobi odaları bulunuyor. Ayrıca tüm daireler, Markiz Ihlamurkent'te...